Dnevni horoskop za 22. jul 2022. Vodolije, nemojte zatvarati oči pred jasnim činjenicama

|

Ovan

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice i bolje materijalne uslove. Zdravlje: Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Posao: Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vesto brani svoje poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Blizanci

Ljubav: Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Rak

Ljubav: Veštim potezima umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner Vam ugađa na različite načine, dok se Vi zadovoljno osmehujete. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje Vas novo ili poučno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Posao: Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Devica

Ljubav: Delujete napeto i često menjate raspoloženje, pokažite više strpljenja prema partnerovim zahtevima. Ne prenagljujte u odlukama. Posao: U odlučujućim situacijama potrebna Vam je nečija asistencija i podrška. Nema razloga da precenjujete svoje mogućnosti. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, kao relaksacija.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da se ističete u nepoznatom društvu. Posvetite pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi. Posao: Nalazite se u dilemi između dve poslovno-finansijske mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

Škorpija

Ljubav: Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Posao: Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Strelac

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Jarac

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rešenje. Stoga, nemojte zatvarati oči pred činjenicama. Zdravlje: Važno je da neko uživa u Vašem prisustvu i da se raduje Vašim idejama.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.