Dnevni horoskop za 21. februar 2023. Ribama stiže faktor iznenađenja, Bikovi će imati neprijatnu situaciju

|

Ovan

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.

Bik

Ljubav: U privatnom životu, budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Posao: Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite »sitnice«. Posao: Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne sitaucije koje Vas iscrpljuju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspeh. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Lav

Ljubav: Delujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Devica

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Posao: Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika,. Sakupljajte korisne informacije. Zdravlje: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Ljubav: Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Posao: Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Strelac

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Jarac

Ljubav: Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, Vaša opravdanja donose suprotan efekat. Posao: Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Ribe

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.