Elena Karić ima sina s Peđom Mijatovićem: Živi daleko od Srbije, a evo čime se Luka bavi i kako izgleda

|

Početkom devedesetih godina Elena Karaman udala se za Peđu Mijatovića, a tada je imala samo 19 godina. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde su ostali do kraja braka iz kojeg su dobili dvojicu sinova, Luku i Andreja.

Njen sin Luka, već 12 godina živi u Americi, a dugo je radio na započinjanju glumačke karijere van naših granica.

On je odlučio da se otisne preko okeana kako bi sam gradio karijeru tamo gde ga niko ne prepoznaje i gde je talenat jedini preduslov za uspeh.

– Jako sam ponosan na svoje roditelje. Moja baka Verica Rakočević je izuzetno mlada baka, tako da naš odnos nije bio stereotipski odnos unuka i bake koja živi u selu i bere deci sveže trešnje. Ali otkad znam za sebe uvek je bila tu da pomogne i da nas savetuje – kazao je jednom prilikom.

– Ljudi obično misle da je život u Njujorku jedna velika bajka. Ja ga obožavam jer volim buku, žurbu i da se večito nešto dešava oko mene, ali život ovde nije kao onaj iz TV serija. Stres vlada gradom i u trenutku može bilo šta da ti se desi. Ja sam inače u zadnje tri godine bio prezauzet školom, tako da tek sad nakon maturiranja redovno mi se dešava da stanem i pomislim: Kako neverovatan grad – rekao je on tada za medije.

Izvor: kurir.rs