Menadžer tvrdi da u Zvezdama Granda traže novac za prolazak: Jedan član je zbog toga napustio žiri i posvađao se sa Popovićem

|

Kada je juče u medijima osvanula vest da je Dušanu Vukadinoviću, jednom od bivših takmičara Zvezda Granda, tražen novac kako bi prošao dalje, te da je isti od njegove majke tražila niko drugi do Snežana Đurišić, svi su ostali u šoku.

Iako je većina posumnjala u priču mladog Vukadinovića, Saša Mirković, poznati menadžer i producent u potpunosti veruje ovom kandidatu, što je potvrdio i na svom Instagram profilu.

“Apsolutno tačno! Ovo je pravi razlog zašto je Aca Lukas izašao iz žirija Zvezda Granda. Pre nekoliko godina je utvrdio da se deci traži novac i napustio je žiri i posvađao se oko toga sa Popovićem”, napisao je Saša Mirković na svom Instagramu.

Međutim, Saša Popović tvrdi da je nesitina sve ono što je Mirković izneo.

“Aca Lukas je iz Zvezda Granda otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su Zvezde Granda takmičenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu”, izjavio je Popović.

Snežana Đurišić je na optužbe da je tražila mito odgovorila tužbom, a za medije je demantovala navode Vukadinovića.

Izvor: svet-scandal.rs