Dnevni horoskop za 18. februar 2023: Vodoliju iskušava partner – Rakovi, pazite šta pričate

|

Ovan

Uzbudljiv dan pun poslovnih susreta. Upoznajete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne kvalitetne saradnje. Veče posvetite sebi i partneru s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.

Bik

Trudite se da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate idealan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Nemojte predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

Blizanci

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom nego iz mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte prvo sebe.

Rak

Stalno pričate o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, posebno za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo vaše okoline. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni.

Lav

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti odlične jer se odnose na vašu finansijsku situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran znak da se situacija razvija u pravcu kako ste želeli.

Devica

Ne znate zbog čega ste propustili dobru poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako mirno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

Vaga

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u situaciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste izneli svoj predlog niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

Škorpija

Ako biste racionalno analizirali svoju situaciju priznali biste da ona i nije tako loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude i privlačite oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, ustvari, uopšte nije vaš.

Strelac

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, treba vam podrška partnera, ali ona izostaje. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

Jarac

Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nije bolje. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan.

Vodolija

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve se može završiti odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

Ribe

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu bitne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer nema krajnjeg cilja. Ne trošite reči uzalud, naročito kada je pred vama neko kome ne verujete.

Izvor: novosti.rs