Dnevni horoskop za 17. januar 2023. Bikovima teško da donesu važnu odluku, Vage imaju neskromne želje

|

Ovan

Ljubav: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. Posao: Konflikt pri rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni. Zdravlje: Važno je pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Posao: Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Partner ume da Vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Posao: Neko pokušava da Vas navede na drugačije mišljenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suviše suzdržano. Posao: Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav

Ljubav: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Posao: Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Devica

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Vaga

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Škorpija

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Strelac

Ljubav: Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u procenama. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Ljubav: Određene »sitnice« ponekad više otkrivaju, nego rečenice koje se ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Posao: Važno je da zaštitite svoje interese. Postavite granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost. Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike.

Ribe

Ljubav: Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.