Dnevni horoskop za 13. januar 2023. Vage, razmislite kome treba da se obratite – Bikovima sve ide od ruke

|

Ovan

Ljubav: Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može, kada postoji dobra volja i zajednički sklad. Posao: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Zdravlje: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

Bik

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje ili Vam privlači pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao »loš izbor«. Posao: Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji Vam nedostaju. Neko može da Vam omogući poslovni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opustanja.

Rak

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva Vaša očekivanja. Posao: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Uvek postoji zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas uznemiravaju.

Devica

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Vaga

Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Škorpija

Ljubav: Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili neke skrivene poruke. Posao: Nema razloga da brinete zbog različitih komentara, jer uvek postoji neko ko ima drugačije ideje. Na vreme ispunite svoje obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Strelac

Ljubav: Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Jarac

Ljubav: Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Vodolija

Ljubav: Nemojte davati velika i ishitrena obećanja voljenoj osobi. Moguće je da ćete se više puta predomisliti. Posao: Većinu poslova pokušavate da završite samostalno, ali nedostaje Vam objektivna procena. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Zdravlje: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.