Dnevni horoskop za 10. januar 2023. Strelčevi, položaj Meseca utiče na vašu sentimentalnost

|

Ovan

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.

Bik

Ljubav: Delujete uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali Vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da skrivate istinu. Potrebna Vam je nečija naklonost. Posao: Delujete dinamično i saradnici teže prate Vaš ubrzani tempo. Potrebno je da se prilagodite. Zdravlje: Prijaće Vam opuštanje i više sati zdravog sna.

Rak

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspeh. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Lav

Ljubav: Pažnje i lepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lepim stvarima. Posao: Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspeh ili zadovoljstvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i emocije. Posao: Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti »zidove istine«. Očekuje Vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Vaga

Ljubav: Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u partnera. Neko će Vas obradovati na izuzetan način. Posao: Obratite pažnju na različite susrete ili interesantne ideje koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Posao: Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada Vas očekuju uspešna priznanja ili zadovoljstvo. Zdravlje: Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotezu.

Strelac

Ljubav: Dok bliska osoba rešava zajednički problem, Vi uporno ponavljate »pogrešne poteze« ili pogrešnu priču. Posao: Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost u poslovnim susretima i na velike ambicije. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac

Ljubav: Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Vodolija

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Posao: Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Ribe

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da Vam popravi raspoloženje. Posao: Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.