Dnevni horoskop za 1. avgust 2022. Vage, oslonite se na svoju intuiciju

|

Ovan

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu ili stvari koje Vam se ne dopadaju. Posao: Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Bik

Ljubav: Neko Vam daje do znanja da očekuje Vašu bezrezervnu provrženost i da odbija intrigantne situacije kroz koje prolazite. Posao: Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici. Posao: Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Rak

Ljubav: Pokažite razumevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer pre ili kasnije, to će Vam se vratiti. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Lav

Ljubav: Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Posao: Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Devica

Ljubav: Delujete zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način prikrivate svoju unutrašnju nesigurnost. Posao: Zaneti ste idejom o poslovnom dobitku. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vaga

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja. Posao: Saradnici očekuju da delujete snalažljivo. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Škorpija

Ljubav: Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti dobar ljubavni tretman. Posao: Informacije koje dobijate potvrđuju Vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Strelac

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha. Posao: Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Zdravlje: Poboljašajte svoju kondiciju.

Ribe

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.