Dijana Hrkalović otkrila čime se bavi nakon odlaska iz policije: “Radim jedan vrlo skroman i pošten posao”

|

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP gostovala je prošlog vikenda na televiziji “Pink” i tom prilikom otkrila čime se bavi, nakon duže pauze posle radnog staža u srpskoj policiji. Kako je rekla, radi “vrlo skroman i pošten posao” i to u jednom hotelu u centru Beograda.

O Hrkalovićevoj, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, malo se zna od izlaska iz MUP Srbije, maja 2019. godine. Donedavno se nije znalo čime se bavi, a kako je pre nekoliko dana otkrila, ona se sada bavi administrativnim poslovima.

„Radim jedan vrlo skroman i pošten posao. Radim u ugostiteljskom objektu „Livnica“ na Dorćolu, na administrativnim poslovima“, otkrila je Hrkalovićeva.

Prema saznanjima portala Nova, hotel i restoran „Stara Livnica“, koji se nalazi u Carigradskoj ulici, na mestu nekadašnje fabrike sapuna, automobilske radionice, umetničke livnice „Plastika“, u vlasništvu je biznismena Milinka Nešovića, poznatijeg po nadimku Pilac, inače vlasnika akvaparka „Holivud“ u Ledinama.

Za veoma kratko vreme, Dijana Hrkalović je prešla put od potpune anonimnosti, do pozicije jedne od najuticajnijih i najmoćnijih ličnosti u samom vrhu srpske policije.

Izvor: nova.rs