Detalji braka o kome se dugo pričalo: Marinko Rokvić je nju voleo 36 godina – razveli su se, pa pomirili

|

Marinko Rokvić važio je za čoveka koji ima skladan brak i za onoga koji pokazuje prave porodične vrednosti. U braku sa suprugom Slavicom bio je više od 30 godina, a često su znali da ističu svoju ljubav.

Marinko je 1984. godine, nakon koncerta u Zagrebu, upoznao u stanu svog prijatelja medicinsku sestru. Tek kasnije se ispostavilo da je u pitanju Slavica, koja će mu kasnije postati i supruga. Slavica je tada tek završila stručnu spremu, a Rokvić je bio očaran njenom lepotom.

Mnogi na početku bili protiv njihove veze, budući da je Marinko bio zvezda, pa su verovali da ta priča neće uspeti, Marinko i Slavica su se venčali 1985. godine, a bračna zajednica im je trajala punih 36 godina.

Tokom braka dobili su dva naslednika Nikolu i Marka, koji su krenuli očevim stopama.

Usled nesuglasica u braku doneli odluku da je najbolje da se razvedu što su i učinili, a samo nekoliko meseci kasnije shvatili su da je njihova ljubav jača od svega.

Marinko je tada organizovao proslavu u jednom restoranu na kompletno iznenađenje Slavice, ali i cele porodice.

– Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio – govorio je tada izvor blizak paru.

Do poslednjeg dana Marinkovog života uz njega je bila upravo njegova supruga Slavica.

Izvor: espreso.rs