Kad ste oženjeni Jovanom, biće kako ona kaže: Željko nije planirao da slavi 50. rođendan – Supruga mu priredila veliku proslavu

|

U porodici Joksimović april vrvi od značajnih datuma. Pre desetak dana njegov sin Kosta napunio je osam godina, supruga Jovana „oduvaće“ 41 svećicu na torti 25. aprila, a Željko se našao negde između.

Nakon nastupa u Zagrebu Željko je listu „Alo!“ otkrio kako su se dogovorili o slavlju, koje, zapravo, nije ni planirao:

“Iako volim rođendane i svetkovine, mislio sam da ovog puta ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Ona i Manja su sve organizovale. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Dolazim kao gost‒slavljenik i, iskren da budem, to mi baš prija. Pretpostavljam, na kraju, da sam i zaslužio takvu pažnju. Verujem da će sve što dođe u narednih pedeset godina biti odraz onoga što sam uradio ranije. Videćemo. Verujem u dobro i pozitivno”, ispričao je kantautor i dodao da su godine samo broj.

“Na brojeve se ne treba preterano osvrtati. Da smo na nekoj drugoj planeti, ja bih sada imao deset godina, a ne pedeset. Dakle, sve može da bude relativno”, zaključio je Joksimović.

Izvor: hellomagazin.rs