Dan pred svadbu iskrsao im problem – Slobina Jelena javno zatražila pomoć: “Ženi mi se muž”

|

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, rešili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave gala svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali pred Bogom.

Sloba i Jelena će napraviti gala svadbu, na kojoj su pozvali pola estrade, međutim pred samo slavlje suočili su se sa jednom problemom.

Sloba je za tu priliku poželeo da obuče maslinasto zeleno odelo, a kako bi mu ispunila ovu želju Jelena je odlučila da pomoć potraži od svojih pratilaca na Instagramu kojima se požalila da nije problem samo boja, već i veličina.

“Gde ima maslinasto odelo u broju 58? Ženi mi se muž”, napisala je Jelena.

Slobi je inače odavno san da napravi gala slavlje za ogroman krug prijatelja, a kako prenose domaći mediji sve je planirano za početak ove nedelje, tako da se sada obavljaju poslednje pripreme za proslavu.

“Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba će biti u utorak u Beogradu”, otkrio je izvor za “Republiku” i dodao:

“Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor”, rekao je izvor blizak poznatom paru.

Izvor: republika.rs