Čovek otvorio sok od jabuke u tetrapaku pa ostao bez teksta – Rok trajanja nije istekao: “Pogledajte sadržaj, užas”

|

Beograđanin je otvorio voćni sok od jabuke u tetrapaku kome nije istekao rok trajanja i unutra pronašao nešto grozno što ga je šokiralo, te je sve podelio na mrežama.

Na društvenim mrežama često možemo da vidimo objave i žalbe građana na neku pokvarenu hranu koju su pazarili u marketima, a kojoj nije istekao rok trajanja.

Izrevoltirani potrošači u tim trenucima fotografišu hranu i objave na društvenim mrežama, ali se postavlja pitanje koliko njih zapravo ode do trgovca, vrati sporni proizvod i traži povraćaj novca ili pak ukoliko je slučaj ozbiljniji obavesti nadležne.

Iz udruženja za zaštitu potrošača kažu da dobijaju ovakve primedbe, ali i da za njih uglavom saznaju sa društvenih mreža.

I ovog puta na Instagram stranici serbialive_beograd osvanula je objava Beograđanina koji je kupio voćni sok od jabuke u tetrapaku, otvorio pakovanje i unutra pronašao nešto jezivo. Fotografije je okačio na društvene mreže.

“Jutros otvoren sok od jabuke koji je u roku. Pogledajte sadržaj istog, užas”, naveo je autor objave koja se širi i komentariše na mrežama.

Izvor: kurir.rs