Da li je realno da to prodaješ za 1000 dinara: Milica Dabović se našla u nemilosti Tviteraša zbog prodaje polovnih stvari

|

Košarkašica Milica Dabović već duže vreme na svom profilu na Instagramu prodaje polovnu garderobu. Ona ističe da je nije sramota zbog toga, te da joj je kao samohranoj majci svaka dodatna zarada dobrodošla. Ipak, njena prodaja stvari na društvenim mrežama izaziva podeljena mišljenja.

I dok je neki hvale što pošteno zarađuje kako bi obezbedila novac za sebe i dete, drugi joj na prilično grub način sugerišu da tako nešto “nije dostojno” uspešne košarkašice.

Jedna od njenih poslednjih objava na storiju izazvala je oprečne reakcije. Naime, na Tviteru je jedan korisnik ostao u neverici nakon što je Milica objavila fotografiju polovnog kupaćeg.

“Čekajte, je l’ ja to dobro vidim ili ova prodaje polovne, iskuđane gaće za kupanje, i to za 1.000 dinara?! O, majko…”

“Au, nema dalje”, “grozno”, “šta je vas briga šta žena prodaje ako nećete da kupite?!”, “nekome ko ne može da priušti i polovno je odlično”, “bolje i ovo nego da ima OnlyFans”, nizali su se komentari u kojima jedni podržavaju a drugi kude poznatu košarkašicu.

Izvor: Kurir.rs