Četiri nova učesnika večeras ulaze u Zadrugu: Jedan je iritantan mnogima – Druga je supruga aktuelnog učesnika

|

Kako kaže izvor blizak produkciji rijalitija Zadruga, u Belu kuću će se večeras useliti tri ženska takmičara i jedan muškarac koji je poznat po učešću u rijaliti programima. Za sve učesnike ovo će biti iznenađenje.

“Kako se priča, večeras ulaze tri žene. Jedna je supruga jednog od učesnika, a druge dve nisu iz javnog posla. Muškarac koji će ući u Belu kuću je Branislav Radonić Brendon”, otkrio je gore navedeni izvor.

Podsetimo, u ovogodišnju sezonu Zadruge ušlo je više od 50 takmičara. Do sada su diskvalifikovani Kristijan Golubović, Emil Kamenov i Veljko Simić, a ostaje da vidimo šta će publici prikazati novi takmičari.

Ovo je samo početak, a gledaoce u narednom periodu tek očekuju iznenađenja. Priča se da će oko Nove godine u rijaliti ući i Stanija Dobrojević koja će mnogima pomrsiti konce.

Gledaoce Zadruge večeras pored Vanrednog ubacivanja, očekuje i regularna emisija “Pitanja novinara”. Spekuliše se da će večeras u Zadrugu ući Filip Car, Marko Janjušević, Lazar Čolić Zola pa i Dalila Dragojević. Drugi pak smatraju da Miljana Kulić, koja je potvrdila da će ući u Belu kuću u narednom periodu, večeras ulazi. Ko će večeras iznenaditi zadrugare kada se pojavi na kapiji Bele kuće, ostaje nam da saznamo.

Izvor: espreso.co.rs