Četiri godine bez Šabana: Gocu teši unuk, Ilda i Mihajlo nisu tu – Šaulići na godišnjicu spremili iznenađenje za sve fanove

|

Danas su se navršile četiri godine otkad nas je napustila legenda narodne muzike Šaban Šaulić. Porodica se tim tužnim povodom okupila u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju da mu još jednom oda počast.

Uplakana udovica Gordana Šaulić prva je stigla na groblje, a ubrzo posle nje pristigli su i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Pored majke je sve vreme bila najstarija ćerka Sanela, dok su Ilda i Mihajlo bili sprečeni da prisustvuju pomenu.

Pomenu Šabanu Šauliću prisustvovao je i zet Zoran Bata Mirković, brat Hasan Dudić, dugogodišnji saradnik Zoran Vučković, Ljubiša Tumbaković, dr Milovan Bojić i mnogi drugi iz javnog sveta, budući da je Šaulić bio jako cenjen i poštovan u svim krugovima.

U znak sećanja na kralja narodne muzike porodica će danas objaviti pesmu koju je snimio, ali nije stigao da je predstavi publici, koju će ovaj gest jako obradovati. Iako četiri godine nije među nama, Šaban živi kroz svoje pesme, bez kojih ne može da prođe ni jedno veselje.

Izvor: hellomagazin.rs