Ćerka Željka Mitrovića drastično promenila imidž: Kristina više nije plavuša – Ilija oduševljen njenim novim izgledom (FOTO)

|

Duga plava kosa po kojoj je Kristina Mitrović bila prepoznatljiva postala je prošlost. Iako brojne svetske ličnosti ponosno šetaju najsvetlije nijanse plave, starija ćerka Željka Mitrovića odlučila se na drastičnu promenu imidža.

Početkom marta Kristina je samo delimično potamnela svoju plavu kosu i to tako što je po uzoru na svetske trendseterke ostavila taman koren. Sa dolazećim hladnijim danima kosa Kristine Mitrović potpuno je potamnela. Izlazak iz plave nije prošao nezapaženo, a brojni pozitvni komentari dokaz su da je uradila pravu stvar.

Tamna nijansa kose na Kristini izgleda otmenije, a reklo bi se i mlađe. Verujemo da naše mišljenje deli i Kristinin dečko Ilija sa kojim odmara na luksuznim svetskim destinacijama.

Inače, Kristina je već izvesno vreme u ozbiljnoj vezi sa milijarderom Ilijom, naslednikom kralja uranijuma. Upoznali su se na studijama u Londonu, gde Ilija takođe ima sopstveni biznis. Oni svakodnevno uživaju u luksuzu, a često to vole i da podele sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

Izvor: hellomagazin.rs