Ćerka Željka Joksimovića svojim objavama izaziva haos na društvenim mrežama: Evo kako sada Mina izgleda (FOTO)

|

Jedan od omiljenih pevača na našim prostorima, u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović već više od deceniju i sa njom ima troje dece, a ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka, Mina izrasla je u prvu lepoticu i svog poznatog oca čini veoma ponosnim.

Mina Joksimović veoma je aktivna na društvenoj mreži “Instagram” gde veoma često postavlja slike, a već je prikupila zavidan broj pratilaca koji svakodnevno imaju prilike da zavire u pojedinosti iz njenog privatnog života.

Ova prelepa devojka često je menjala imidž, frizure pa čak i stil oblačenja.

Najnovijom fotografijom ona je posebno skrenula pažnju u prvi plan ističući svoje lepo lice, kao i to gde se i na koji način neguje, a primetno je da veoma vodi računa o svom izgledu.

Mnogi su primetili i da je Mina dosta radila na svom fizičkom izgledu u poslednjih nekoliko godina, a po svemu sudeći to i danas čini ništa ne prepuštajući slučaju.

Pored dosta pozitivnih komentara, bilo je i nekih poput ” Što si nekako čudna” , “Operisala si se” ukazujući na to da je Mina verovano radila neke estetske korekcije na sebi.

Ako sudimo po ranijim objavama i slikama, Mina je zaista izgledala potpuno drugačije. Sami procenite da lise Mina ulepšavala estetskim zahvatima.

Izvor: kurir.rs