Ćerka poznate folkerke grli popularnog glumca: Svi pričaju da je ista mama, a sad joj mnogi zavide zbog ove fotografije (FOTO)

|

Ćerka poznate folk pevačice Jasne Milenković Jami, Lea Milenković prava je lepotica, ali je i veoma uspešan student. Naime, njena majka Jasna Milenković Jami često se hvali uspesima svoje ćerke, te je jednom prilikom rekla da Lea ređa desetke na fakultetu za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

– Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba, a naročito lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, pritom je među najboljima na fakultetu, i to je ono što je krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa – rekla je pevačica jednom prilikom.

Lea Milenković privlači sve veću pažnju javnosti, iako ima 21 godinu, verna je mamina kopija jer neverovatno liče i nema sumnje da će muškarci gubiti glavu za njom, kao nekad za folk-pevačicom.

Za sada, njenim čarima izgleda nije odoleo jedan popularni glumac. Ova lepa devojka Lea, na svom Instagram profilu je objavila sliku sa dočeka Srpske nove godine, gde je prisutvovala maminom nastupu.

Ona je u zagrljaju, ni manje ni više nego glumca Zorana Pajića, koji važi za jednog od najpoželjnijih beogradskih frajera. Za sada nije poznato da li među njima ima nečeg više, ali su oboje slobodni, pa zašto da ne. Najvažnije je da im je njena mama dala blagoslov.

Izvor: hellomagazin.rs