Ćerka i zet Željka Mitrovića uradili nešto što do sada niko nije: Pohvalili se na Instagramu i izazvali oprečne reakcije

|

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika Pinka i njen bogati verenik Ilija žive luksuzan život i svako malo nas na to podsećaju. Njihova svakodnevica odavno je poznata široj javnosti, ali se ispod svega zapravo krije temelj zasnovan na mnogo ljubavi između mezimice vlasnika “Pink Media Group” i njenog verenika Ilije koji je naslednik imućne porodice i njihove kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma.

Ilija i Kristina mnogo putuju njegovim privatnim avionom te njihovi pratioci mogu da vide kakve destinacije obilaze. Ovog puta podelili su s pratiocima na društvenim mrežama trenutke iz njihove limuzine a Ilija je bio obučen u smoking, u čemu se inače najbolje oseća. Poruka iz luksuznog automobila bila je kratka ali pomalo zagonetna:

“Uživamo u izvrsnom duvanu i pijemo piće koje niko ranije nije pio”, napisao je budući zet Željka Mitrovića pored fotografije iz limuzine.

Kristina i Ilija pokazuju luksuz gde god se zadese. Tako se nedavno ćerka Željka Mitrovića pohvalila ručnim satom od čak 44.300 evra, dok je “slabost” njenog verenika moderno odevanje što je u više navrata pokazao.

Izvor: story.rs