Ceca progovorila o ulozi Koštane: “To je za mene bilo ogromno iskustvo” – Sa osmehom otkrila da li se vraća glumi

|

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović između ostalog, u novoj epizodi svog rijaliti programa govorila je i o svojoj glumačkoj karijeri.
Ceca se pre više od 20 godina oprobala u glumi kada je igrala ulogu Koštane u filmu “Nečista krv”.

Ceca kaže da je za nju to bilo veliko iskustvo kao i velika čast jer je imala prilike da glumi rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta. I pored svega, ističe da se ne bi vraćala glumi, a otkriva i zašto:

“Ne bih se vraćala glumi jer sam imala iskustvo kao devojčurak kada se snimala “Nečista krv”. To je za mene bilo ogromno iskustvo, radila sam tada sa velikanima našeg glumišta i mogla sam glumu tada da doživim na pravi način. To su imena koja su duboko ostavila trag u našoj kinematografiji”, ispričala je Ceca u njenom rijaliti programu.

Pevačica napominje da je to izuzetno naporan posao koji traži dosta vremena i odricanja.

“To je jako zahtevan i naporan posao. Ta snimanja traju satima i scena se ponavlja mnogo puta, dokle god se ne dobije taj željeni efekat. To je za mene bilo divno iskustvo, ja se glumcima zaista divim”, rekla je Ceca i dodala:

“Mogu da gostujem u nekom filmu ili seriji, ali da preuzmem na sebe ulogu da nosim nekog lika, to je jako iscrpljujuće”, zaključila je Ceca Ražnatović.

Izvor: blic.rs