Branka Pujić otkrila tajnu mladolikog izgleda u sedmoj deceniji: Jeftino je i prirodno – Recept “prepisala” od majke

|

Glumica Branka Pujić važi za damu sa stilom, divnu majku i suprugu, ali i uspešnu glumicu. Uz roditeljsku podršku i ljubav, glumica je naučila da voli i neguje umetnost, a to je kasnije prenela i na svoju naslednicu Anđelu, koju je dobila u braku s kolegom Draganom Jovanovićem za koji kažu da je jedan od najstabilnijih na našoj sceni.

Branka voli da izgleda prirodno pa se u skladu sa tim šminka i preko dana i uveče. Godinama se neguje kod iste kozmetičarke koja neagresivnim metodama čini njenu kožu zdravom i blistavom, i ide redovno kod frizera – da se ošiša i ofarba izrastak.

“Moja jutarnja nega započinje čišćenjem kože nakon čega stavim kremu za lice. Kad izlazim iz kuće, ne šminkam se puno, najčešće samo stavim blagu podlogu, maskaru i balzam za usne od mentola. Volim da izgledam blistavo, sveže, zdravo. Uveče ponovo očistim lice i namažem noćnu kremu“, otkrila je Branka i dodala:

“Retko može da mi se dogodi da zaspim a da pre toga ne skinem šminku. U tu svrhu dobro mi dođe mleko za lice koje kupujem u najbližoj apoteci.”

Lice Branke Pujić u sedmoj deceniji života izgleda odlično, a njeno mišljenje je da je dobro raspoložena žena uvek lepa i da je to preduslov za lepotu.

“Mislim da vesela i dobro raspoložena žena uvek izgleda lepo. To je preduslov za lepotu koja se kasnije samo ističe sređivanjem i odlascima kod manikira, pedikira, frizera…”

Branka otkriva da koristi prirodnu masku od domaćeg meda, a taj recept za lepotu je usvojila od svoje majke.

“Otkad je u penziji, moj tata se bavi pčelarstvom pa mama već godinama koristi masku od domaćeg meda. Odlična je – hrani i zateže kožu tako da ona nakon nje blista. Taj mamin recept za lepotu sam usvojila.”

Izvor: sve-scandal.rs