Brak Cece i Arkana nije bio idealan: Izluđivale su ga njene navike – Bračna tajna isplivala u javnost

|

Folk zvezda Ceca Ražnatović uvek je govorila da je imala divan brak sa Željkom Ražnatovićem, te da je on kući bio miran i nasmejan čovek, a ne opasan kako su mediji brujali o njemu. Za pet godina braka nikada se nisu posvađali, međutim, Ceca je priznala da njen suprug nikako nije voleo jednu stvar kod nje.

Naime, kada je promovisala album “Devojko, veštice” Ceca je stalno nosila dugu crvenu periku koju je imala u dve varijante – kovrdžavu i ravnu. Tako se pojavljivala u svim emisijima i spotovima, ali je u kući volela da nosi periku što je Arkanu smetalo.

“Kada Željko stigne kući i vidi me sa perikom, on mi kaže: Ženo, skini to ćebe sa glave! A meni se baš sviđa da imam dugu crvenu kosu i lokne”, ispričala je Ceca tada u jednoj emisiji, a nedavno je otkrila kako joj je Željko pomogao u karijeri:

“Kada sam se udala za Željka svi su pričali o meni: “Zaključaće je i obući je od glave do pete kao bulu”. Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvek mi je govorio da ne smem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludela! Rekao je da sam rođena za scenu. Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života”, ispričala je Ceca.

Izvor: paparazzo.rs