Brajanu Volšu odloženo suđenje, oglasila se Anina majka: Nakon svega, o zetu je imala da kaže samo jedno

|

Milanka Ljubičić, majka BeograđankeAne Volš (39) nakon današnjeg ročišta rekla je za Kurir da ona i dalje veruje da njen zet Brajan Volš (48) nije učinio ono za šta ga terete.

Brajan Volš se danas preko video-linka uključio na suđenje, vidno mršav, čupav i neuredan. Video-linkom se uključila i njegova advokatica Trejsi Majnor koja je izjavila da joj je potrebno vremena jer nije dobila određena dokumenta koja su u vezi s pronađenim dokazima posle čega su se obe strane dogovorile da se video-linkom ponovo uključe 1. marta kako bi opet razmotrile status. Volšu je sudija rekao da do daljeg ostaje u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

“Brajan je nevin i on ne stoji iza svega ovoga za šta ga terete! I dalje duboko verujem da nije kriv i da će se nakon svega moje dete pojaviti, a njega će osloboditi. Želim da verujem da je tako”, rekla je Anina majka, pa dodala:

“Ispostaviće se da joj nije naudio, kao što pričam od samog početka. Stanje u kom se nalazim je veoma teško i ne znam kako se borim sa svim”, poručila je Milanka Ljubičić.

Izvor: espreso.co.rs