Bio je stariji 14 godina od nje a o razvodu Neda je rekla samo jedno: Ovo je bivši muž Nede Ukraden (FOTO)

|

Pevačica Neda Ukraden godinama je na sceni, ali retko govori o privatnom životu. Pevačica ima jednu ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom.

Naime, Neda je sa rediteljem bila u braku 10 godina nakon čega su se razveli, a ona je jednom prilikom govorila o braku i otkrila da li bi mogla ponovo da se uda.

– Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, atraktivne, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava – pričala je Neda svojevremeno.

Na tviteru se pojavila njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, na kojoj su sa ćerkom Jelenom.

Izvor: blic.rs