Bajaga dve godine krio da se razveo od supruge: Evo šta je rekao o razvodu i unuci – “Jednu stvar ne mogu da dočekam”

|

Momčilo Bajagić – Bajaga, srpski rok muzičar danas slavi 63.rođendan. U početku je nosio nadimak Bajagi jer ga je roda kao bajagi donela. Posle toga je ostao Bajagić da bi u kasnijem periodu postao Bajaga i osnovao svoju sadašnju grupu pod nazivom Bajaga i instruktori, sa kojima i dalje žari i pali na muzičkoj sceni isto kao na početku karijere.

Bajaga je postao deda pre godinu i po dana, kada je decembra 2021. godine supruga njegovog sina Marka rodila devojčicu Saru.

“Stvarno je veliko zadovoljstvo, kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda, da mogu da idem s njom u Zoološki vrt, u šetnju”, kaže ponosni deda.

Pored sina Marka, Bajaga je u braku sa Emilijom dobio i ćerku Anđelu.

U javosti je vest da se Bajaga razveo od supruge Emilije šokirala čitav region. On je poznat po tome da o svom privatnom životu ne priča nikad u javnosti. Bila je to velika ljubav, ali sa tužnim krajem. On je uspeo više od dve godine da sakrije tu informaciju, jer je zvanično na papiru slobodan od maja 2021. godine.

Sada je objasnio zbog čega o tome nije želeo da priča za medije:

“Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora da postoji neki trenutak koji nije svima poznat”, kaže Bajaga.

On je dodao da smatra da publiku treba da zanima samo njegova muzika, a ne ono što se odvija u njegova četiri zida.

Pošto mu je danas rođendan, evo šta je rekao na tu temu:

“Mislim da se do jedno, dvadesete godine ljudi “lože” na rođendane. Posle toga, lepo je kada se prijatelji jave i čestitaju. Ja odem sa porodicom i prijateljima na ručak ili večeru i to je to. Za poklon neočekujem ništa posebno. Ako se neko nešto seti interesantno – super. U suštini, najlepši poklon je iskrena čestitka od prijatelja i od porodice i to je ono što je najbitnije”, rekao je Bajaga.

Svoje punoletstvo proslavio je sa Borom Čorbom:

“Imao sam sreću da veoma rano sviram profesionalno, sa nepunih 18 godina sa Ribljom čorbom. Kad ste mladi, imate puno energije a malo iskustva. Kad ste stariji, imate manje energije ali više iskustva. Sve to tako lepo ide do godina, ne znam kojih, ja evo slavim rođendan. Za sad, hvala Bogu, još ide, a videćemo koliko će”.

Bajaga je otkrio da nije rođen u Beogradu, već u Bjelovaru.

“Nisam rođen u Beogradu ali sam u njemu odrastao, jer od svoje prve godine živim u Beogradu. Sticajem okolnosti rođen sam u Bjelovaru, majka mi je iz tih krajeva. Sve moje pesme su nastale u Beogradu i logično je da imaju miris Beograda. Možda ne mirišu na Beograd baš sve, ali imam oko 15 pesama u kojima se pominje Beograd, ili neke lokacije u Beogradu. Da sam živeo u Londonu, pominjao bi se sigurno London. Beograd je kao divan grad morao da ostavi neki pečat u mojim pesmama”, rekao je muzičar, koji je za svoju majku uvek bio Moma, dok je za ostale Bajaga.

Izvor: kurir.rs