“Verujem da mi je Miha pomogao da postignem gol”: Fudbaler se zbog Siniše Mihajlovića rasplakao pred kamerama

|

Fudbaleri Bolonje savladali su Sampdoriju sa 2:1 u meču 23. kola Serije A koji je golom, ali i reakcijom na kraju meča, obeležio tridesetdvogodišnji fudbaler Roberto Soriano.

U 65. minutu Sorijano je postigao vodeći gol za svoj tim, a nakon pobede svog tima, na konferenciji su ga slomile emocije. Sorijano je sa Mihajlovićem radio i u Sampdoriji, a potom i u Bolonji, sve dok trener nije otpušten u septembru 2022.

Sorijano je izuzetno cenio nedavno preminulog srpskog fudbalskog stručnjaka, te je gol nad Sampdorijom posvetio svom bivšem treneru Siniši Mihajloviću.

Nakon meča novinari su podsetili Sorijana da bi Siniša 20. februara proslavio rođendan, što je emotivno pogodilo i rasplakalo fudbalera.

“Izvinite me na trenutak”, kazao je Sorijano koji nije mogao da zaustavi svoje suze pred kamerama. Nakon što se malo smirio nastavio je da priča o Mihijloviću.

“Verujem da je i za ovaj gol koji sam postigao zaslužan Siniša. Želim da mislim da je i ovaj gol bio zahvaljujući njemu. Želim da mislim da mi je pomogao da postignem gol ovde na ovom stadionu, gde smo imali toliko divnih uspomena zajedno”, rekao je utučeni Sorijano.

Njih dvojica zajedno su radili baš u Sampdoriji od 2013. do 2015. godine, a onda su se opet sreli u Bolonji. Obojica su stigli u klub početkom 2019. godine…

Izvor: kurir.rs