Anđelka Prpić pokazala trudnički stomak: Prvi put na javnom događaju sa budućim mužem – Par blista od sreće

|

Veliki skandal uzdrmao je javnu scenu kada se saznalo da je glumica Anđelka Prpić ostala u drugom stanju sa najboljim drugom bivšeg muža Darija. Mnogi su osuđivali njen potez, ali glumica ne mari za tuđa mišljenja.

Anđelka se sa svojim izabranikom se prvi put pojavila u javnosti otkako se saznalo da su u emotivnoj vezi. Naime, ona je na jedan gradski događaj došla vidno raspoložena i nasmejana u pratnji svog budućeg supruga.

Par je izgledao zaljubljeno i srećno, a tokom večeri su uživali u društvu prijatelja, gde su razgovarali i ispijali pića. Vidi se da je glumica jako srećna u novoj vezi i da je ne zanimaju priče koje kruže danima o njoj i njenom partneru.

Za ovu priliku Anđelka je obukla i usku haljinu koja je istakla njen trudnički stomak, a mnogi su sinoć komentarisali da Anđelka nikad lepše nije izgledala i kako joj trudnoća prija.

Anđelka se od svog bivšeg supruga Daria Prpića zvanično razvela pre dve godine, a potom su je povezivali i sa biznismenom Srđanom Stojanovićem. Anđelkin otac nedavno je govorio o novonastaloj porodičnoj situaciji:

“Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja… Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: “Je li šta je bilo, šta je ovo…”, stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira”, rekao je iskreno Anđelkin otac Predrag Stević.

Izvor: kurir.rs