Anđelka Prpić otišla na trudničko: Kolege je iznenadile, poklon otkrio pol bebe (FOTO)

|

Glumica Anđelka Prpić u sedmom mesecu trudnoće rešila je da ode na porodiljsko odsustvo. Naime, glumica je ovu svoju odluku obelodanila na svom Instagram profilu, gde se i pohvalila poklonom koji je dobila od kolega.

Anđelka je objavila sliku cveća i paketića koji je bio uvijen u plavi papir, zbog čega su mnogi pomislili da glumica i njen budući suprug Marko Žugić čekaju dečaka.

– Rasplakaste me na kraju – poručila je glumica na Instagramu.

Podsetimo, popularna glumica je mesecima u centru pažnj, ali o novitetima u svom životu ne želi da priča javno.

Domaći mediji mesecima su pisali o trudnoći glumice Anđelke Prpić i njenom partneru, koji je inače drug još iz školskih dana Anđelkinog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelkin otac, Predrag Stević podržao je ćerku u njenim izborima, pa je lepim rečima pokazao koliko su njih dvoje bliski.

– Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja… Mene to slabo neko i pita ali ja je zaista podržavam u svemu, to je moje dete. Nisam je ja ni udavao, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: “Je li šta je bilo, šta je ovo…”, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira  – rekao nam je iskreno Anđelkin otac jednom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs