Nakon luksuzne svadbe, razveli se posle 6 meseci: Evo kako danas izgleda bivši muž Jelene Karleuše (FOTO)

|

Jelena Karleuša se prvi put udala za Bojana Karić 23. septembra 2004. godine. Njihovo venčanje organizovano je u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, a zatim u “Vili Jelena” sklopili su i građanski brak.

Međutim, njihov brak završio se već u martu 2005. godine. Tada se u medijima spekulisalo svašta, ali nikada zvanično nije otkriveno koji je pravi uzrok njihovog rastanka. Bojan Karić, koji je jedan od naslednika bogate srpske porodice, danas živi daleko od očiju javnosti.

Nakon razvoda od folk pevačice, on je sreću našao pored Maše Nikolić, ćerke čuvenog reditelja Božidara Nikolića, sa kojom je dobio blizance Teodora i Taru.

On sada živi srećan i ispunjen život, što se može zaključiti i po objavama na društvenim mrežama. Bojan sa suprugom Mašm zaista uživa u skladnom braku, često putuju, a i Karić mnogo bolje izgleda nego u vreme kada je bio u ljubavi sa Jelenom Karleušom.

U jeku svoje ljubavi, Karleuša i Karić imali su smišljena i imena za decu, ali do etape proširenje porodice ipak nisu stigli.

– Oboje mnogo volimo decu i želimo veliku porodicu. Odlučili smo i koje će biti ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici – rekla je Karleuša svojevremeno.

Izvor: hellomagazin.rs