Anastasijin zdravstveni problem uopšte nije bezazlen: “To što ste videli na televiziji nije od treme, živim sa tim već dugo” (FOTO)

|

Anastasiju Ražnatović smo putem malih ekrana navikli da vidimo uvek dobro raspoloženu i sa širokim osmehom na licu, i reklo bi se da živi potpuno rasterećen, srećan i spokojan život, međutim istina je malo drugačija. Anastasija se godinama suočava sa zdravstvenim problemom i hrabro se bori, što je pravi pokazatelj da i deca poznatih ličnosti imaju svoje brige i probleme.

Ona je jednom gostovala u „Ami G Showu“, a mnogi su tada primetili da joj se tresu ruke, i bili su uvereni da je od treme, međutim, njen zdravstveni problem mnogo je ozbiljniji, o čemu je ona tom prilikom i pričala.

– Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno – rekla je Cecina ćerka kada je učestvovala u jednom zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom. Ovaj zadatak i krupan kadar kamere pokazali su da Anastasija ima tremor ruku, sa kojim živi već godinama. Voditelj Ognjen Amidžić je i sam prokomentarisao da je mislio da je to od treme.

– Ma kakva trema. To je meni tako prirodno – rekla je Anastasija.

Drhtanje ruku se inače obično povezuje sa starenjem, ali može da se javi i kod mlađih ljudi i, ako nije uzrokovan bolešću, naziva se fiziološki ili esencijalni tremor. Primećuje se tokom pokreta, naročito pri korišćenju alata, instrumenata, čak i olovke, a mnogo manje se vidi kad ruke miruju. Drhtanje može biti pojačano usled stresa, ali i kofeina i lekovima, a lekari kažu da može i da se pogorša tokom života. Takođe, može da zahvati i glavu i glasne žice, te izaziva drhtav glas, sa jakim tremolom.

Video snimak iz emisije pogledajte OVDE.

Izvor: story.rs