Ana Sević stigla na venčanje bivšeg supruga: Sve oči uprte u nju – Fešta počinje, evo ko je prvi došao na slavlje (FOTO)

|

Folk pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina danas su obavili crkveno venčanje. Tim povodom organizovali su veliko slavlje na kom su pozvali više od 500 zvanica, među kojima su dobrim delom i Darkove kolege sa estrade.

Među prvima su na svadbu pristigli: Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović sa suprugom, Jovan Joca Stefanović, Saša Kapor, koji se na iznenađenje mnogih pojavio bez supruge Nikoline Kovač, Goga Sekulić, Nebojša Vojvodić i drugi.

Međutim, od svih gostiju najviše je iznenadilo prisustvo Darkove bivše supruge Ane Sević, koja je stigla na slavlje u društvu svog drugog supruga Daniela sa kojim ima dvoje dece.

Ona se pojavila u crnoj elegantnoj toaleti i sijala je ispred restorana, pozirajući okupljenim novinarima i fotoreporterima. Za ovu priliku Darkova bivša supruga obukla je mini crnu haljinu golih ramena i sa dubokim dekolteom, a osmeh nije skidala. U jednom trenutku Ana i Daniel su se poljubili.

Anina i Darkova ćerka Lorena stigla je još u prepodnevnim časovima, a dovezao ju je lično otac, što su i zabeležili zajedničkom fotografijom.

Izvor: telegraf.rs