Albanska pevačica razbesnela Srbe, vitlala zastavom na nastupu: Snimak zapalio mreže – “Šta je bre ovo?” (VIDEO)

|

Pevačica albanskog porekla rođena na Kosovu, Rita Ora koja se na dodeli nagrada pojavila u skroz providnoj haljini, razbesnela je Srbe kada je zahtevala da “Apple” kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu, a sada je ponovo sve šokirala.

Društvenim mrežama kruži snimak sa Szegedi Ifjusagi Napok na kom se vidi da je ogrnula srpsku zastavu tokom nastupa na festivalu u Mađarskoj. Pevačica je nastupala tako što joj se u jednoj ruci vijorila srpska zastava, a potom se istom i ogrnula i nastavila da peva.

Rita Ora se ranije istakla provociranjem Srba, uglavnom tako što je na svojim nastupima rukama pokazivala simbol dvoglavog orla, koji predstavlja “veliku Albaniju”.

Inače, da podsetimo, Rita Ora je 2015. godine proglašena za počasnog ambasadora lažne države Kosovo i od tada lobira za nezavisnost južne srpske pokrajine.

Pevačica je nedavno bila i u žiži interesovanja kada je objavila snimak ispred bilborda na kom se u jednom trenutku pojavila reklama na kojoj je bio najbolji teniser sveta Novak Đoković, a ona je samo nezadovoljno odmahnula rukom.

Video snimak sa nastupa u Mađarskoj pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs