Aca Lukas uslovio RTS: Povlači se ako ne ispune njegove uslove – Samo naš klavir skuplji je od bine

|

Pevač Aca Lukas danas je sazvao konferenciju za medije, a povod je nastup na festivalu “Pesma za Evroviziju ’22”. Tom prilikom Lukas je izjavio da RTS ne želi da ispoštuje njegove uslove, te i da ne želi da javno otkrije imena stručnjaka koji će biti članovi žirija.

Na pitanje novinarke Telegrafa, da bliže objasne kakvu će konačnu odluku doneti u roku od 24 sata, Lukasov menadžer i producent Saša Mirković je odgovorio:

“Da li ćemo učestvovati ili ne zavisi od toga da li će se svi uslovi koje smo mi tražili ispoštovati. To što me je Olivera Kovačević tužila – to je samo pritisak, ali da se ne zna ko su članovi žirija, to je nedopustivo”, izjavio je Lukasov menadžer Saša Mirković, a na njegovu izjavu nadovezao se Lukas sledećim rečima:

“Znamo da je nekome nuđeno da bude žiri i da mu je za to ponuđen novac”, tvrdi Lukas i dodaje:

“Ovde je najveći problem je to što postoje ti sitni ljudi koje se bore oko tih sitnih delića i žele da nešto “čapnu”, je to što dolazi ekipa koja je teža od svih njih zajedno. Samo naš klavir je skuplji od bine na RTS-u”, kaže Lukas, a njegov menadžer dodaje:

“Ako ne otkriju imena žirija do nastupa, mi se nećemo pojaviti”, izjavio Mirković.

Kako tvrde iz Lukasovog tima, RTS ne može da na scenu unese klavir koji za njegov nastup stiže iz inostranstva, a koji je težak 595 kilograma. Oni su zatim dodali da će se klavir, ipak, naći na bini.

“Sve će biti odrađeno regularno. Imamo snage i mogućnosti da to bude kako treba. Mi ćemo ustupiti našu rampu da se podigne klavir”, objasnili su iz Lukasovog tima.

Izvor: telegraf.rs