Zvezdan i Anđela se posvađali pred sam put u Crnu Goru: “Šta mi glumiš tu” – Đuričići likuju

|

Otkad su diskvalifikovani iz Zadruge Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić konstantno su zajedno. Oni su veoma aktivni i na društvenim mrežama gde su u stalnoj komunikaciji sa svojim pratiocima.

Par se ne libi da sa pratiocima podeli detalje iz privatnog života, a priredili su im i svađu uživo. Svađa Zvezdana i Anđele odigrala se tokom lajva, jer se na Zvezdanovom licu pojavio filter koji Anđela nije znala da skloni, pa je on počeo da viče na nju.

“Skloni mi ovo čoveče, skloni. Evo ti onda bre, neću tako, lepo ti kažem da skineš filter, šta mi glumiš tu. Nije normalna ova, ne zna ni filter da ugasi”, rekao je Slavnić, a onda sam nastavio da odgovara na pitanja.

Mnogi su pomislili da bi ova na prvi pogled bezazlena svađa mogla da se produbi i dovede do raskida i to baš sada kad se Anđela sprema za odlazak kod roditelja, koji bi se, sasvim sigurno, obradovali njihovom raskidu.

Po diskvalifikaciji, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se uselili u stan njegovog oca Moke. Par se od tada redovno oglašava na društvenim mrežama, dele zajedničke momente i zahvaljuju se fanovima na podršci.

Izvor: svet-scandal.rs