Bivši dečko Tanje Vojtehovski je ovaj poslovni čovek: Sada ljubi našu pevačicu (FOTO)

|

U život poznate voditeljke Tanje Vojtehovski sada bivši dečko, došao je kada se najmanje nadala. Ta ljubav dogodila se spontano i to brzo posle njenog razvoda 2009. godine. Nameravala je da se posveti ćerki Tijani i da neko vreme uživa sama, kada je u njen život ušetao Nenad Čanak, ali ne političar koga znaju svi, već njegov sinovac i magistar ekonomije, koji je i tada bio poslovan čovek.

Tanja Vojtehovski je tada bila zaposlena na televiziji “Pink”,a ovaj par je prvo viđen na „Salašu 137“, na romantičnoj večeri, a zatim su bili i na koncertu grupe „Van Gog“.

– Nisam živela u lažnoj nadi da ovo neće dospeti u javnost ‒ rekla je Tanja. ‒ Uvek mi je čudno kada me neko pita o privatnom životu,jer nemam potrebu da život otkrivam javnosti. To je nešto lično moje, kao i ova veza. To je naše, moje i Nenadovo, tako da nisam spremna da iznosim detalje.

Dodala je u šali da će, kada javnost sazna da se zabavlja sa Nenadom Čankom, mnogi pomisliti da je u pitanju „onaj“ Nenad Čanak, političar.

Njen život se dve i po godine kasnije, promenio iz korena. Napustila je televiziju „Pink“, otvorila PR agenciju i bila na korak od selidbe iz Novog Sada u Beograd. Tada je i raskinula sa Nenadom i stavila tačku na tu priču.

‒ Nisam osoba koja po svaku cenu mora da budu sa nekim. Biti sam ne znači biti usamljen. Pamtiću ovu vezu sa Nenadom po lepim trenucima i dešavanjima koji su se dogodili. Treba biti srećan što se nešto dogodilo, a ne tugovati i žaliti što nečega nema – rekla je.

Posle kratkog vremena, bivši dečko Tanje Vojtehovski, objavio je vezu sa Enom Popov, nekadašnjom rijaliti-učesnicom. I deset godina kasnije, ovaj par važi za skladan par, pa su u međuvremenu postali i roditelji dveju ćerkica, koja nose imena Rija i Mila.

Izvor: story.rs