Najveća srpska zvezda ulazi u Zadrugu 6: Željko Mitrović otkriva detalje nove sezone rijalitija

|

Par dana nakon što je završena Zadruga 5, počelo je da se govori o narednoj sezoni. Prošle godine Željko Mitrović pričao je kako je kraj ovom projektu, ali zbog mnogobrojnih gledalaca ipak je odlučio da napravi još jednu sezonu ovog rijalitija.

S obzirom da je Zadruga jedan od najvećih projekata poslednje decenije u ovom delu Evrope i da je kroz rijaliti lansirao veliki broj medijskih ličnosti, mnogi bi želeli da se pojave na imanju u Šimanovcima kao učesnici nove sezone.

Od dobro obaveštenog izvora procurele su informacije da Mitrović trenutno pregovara sa jednom od najpopularnijih i najlepših srpskih glumica za učešće u novoj sezoni. Njena pojava napravila bi pravi bum, ali kako saznajemo glumica ima jedan neobičan uslov.

Ona je od produkcije zahtevala da ima posebnu prostoriju za spavanje i toalet, a u razmatranju je da joj bude omogućeno da koristi prostorije koje su bile namenjene Miljani Kulić, njenom detetu i dadilji. Takođe, u rijalitiju bi se pojavila tek u decembru jer trenutno radi na jednom veliom filmskom projektu.

Da li ćemo videti senzaciju u novoj sezoni ostaje da sačekamo nešto više od mesec dana, ali s obzirom na veličinu projekta ne bi nas začudilo da produkcija ode i korak dalje i celu igru podigne na viši nivo.

Izvor: espreso.co.rs