“Ne mogu da pobegnem od sebe”: Nakon raskida sa Radom, Milan Stanković završio na vašaru

|

Pevački par Rada Manojlović i Milan Stanković opet su u fokusu javnosti zbog raznih vesti koje se smenjuju na temu njihovog odnosa. Njihova veza datira još iz učešća u Zvezdama Granda, a prvi put su raskinuli zbog pritiska javnosti. Zatim je Rada bila u šestogodišnjoj vezi sa mlađim kolegom Harisom Berkovićem, a nakon raskida sa njim, navodno je obnovila vezu sa Stankovićem.

Međutim, izgleda da im i u drugom pokušaju nisu cvetale ruže, te su ponovo raskinuli. Dok se Rada nakon raskida posvetila poslu, Milan je završio na vašaru. Očigledno je luna park probudio u Milanu uspomene na srećno detinjstvo, te je poručio da ni na vašaru ne može da pobegne od sebe.

“Naravno, ne mogu da pobegnem od sebe ni na vašaru”, napisao je pevač na slici sa vašara.

Inače, kako se priča po estradnim krugovima, Milan i Rada navodno su raskinuli jer je pevačica uvidela da se Milan dosta promenio i da sada ima drugačije poglede na život i emotivnu vezu. Često obilazi manastire, ne javlja joj se kada ga zove jer je u molitvi ili na poslušanju, te su različiti pogledi na svet učinili da se dvoje pevača opet rastanu.

Izvor: blic.rs