Zvezda u velikom problemu pred derbi: Dva važna igrača neće se pojaviti na terenu

|

Poslednja utakmica petog kola ABA lige donosi nam novi drugi “večiti derbi” u poslednjih nekoliko dana. Domaćin je Partizan koji će imati podršku pune “Štark Arene”, ali Crvena zvezda na megdan dolazi sa maksimalnim skorom.

Sva četiri trijumfa upisali su crveno-beli, za razliku od tima iz Humske koji je prošlog ponedeljka poražen od Mege u šokantnoj završnici.

Psihološka prednost je na strani domaćina posle pobede u evroligaškom dvoboju u četvrtak, a ono što je izgleda izvesno je da će i jedni u drugi imati problema sa rosterom.

Poznato je da za Partizan neće igrati Kevin Panter nakon povrede zarađene upravo u evroligaškom meču, kao i Mateuš Ponitka.

Sa druge strane Branko Lazić se još uvek nije oporavio, a prema saznanjima Telegrafa u sastavu najverovatnije neće biti ni Nemanje Nedovića kao ni Adama Hange. Srpski bek je propustio i prethodnu utakmicu i ima bolove i dalje, dok je Adam Hanga na prethodnom derbiju povredio koleno.

U Zvezdi i dalje postoji optimizam da bi makar jedan od njih dvojice mogao da zaigra i da se stavi na raspolaganje Joanisu Sferopulosu.

Izvor: telegraf.rs