“Ima dana kada bih joj iskopala oči”: Goca Tržan iskreno o odnosu sa ćerkom – Ivan je optužio da zbog nje nema kontakt sa Lenom

|

Pevačicu Gocu Tržan publika osim divnog glasa voli i zbog toga što o svim životnim temama govori bez dlake na jeziku. Tako je nedavno pričala o svojoj ćerki Leni i o roditeljstvu, te priznala da muku muči sa pubertetom.

Pevačica ne krije da muči “muku” sa ćerkom Lenom koja je u pubertetu, ali ističe da svakodnevno od nje uči dosta toga.

“Lena nije opasnica, ona samo ima svoj stav u životu. Ja joj se u mnogome divim i svakog dana učim od nje. Mislim da svaki pametan roditelj shvati u nekom trenutku da ima puno da nauči od svog deteta. Jer deca služe da pokažu našu sliku. Kada pogledaš svoje dete to ti je ogledalo. Moje dete je pri sebi, ume da se bori i da kaže ne. To učim svakog dana od nje”, ispričala je pevačica i istakla:

“Ima dana kada bi joj iskopala oči, kao svaki roditelj. Ali to je normalna stvar kada imaš tinejdžera u kući, svaki roditelj koji ima tinejdžera zna o čemu pričam”, iskreno je rekla Goca.

Goca Tržan ćerku Lenu dobila je u braku sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, koji je nedavno nju okrivio što nema normalan odnos sa detetom iz prvog braka.

“Nemam normalan odnos sa ćerkom i za to je kriva moja bivša žena, svesno kažem”, izjavio je Ivan.

Izvor: blic.rs