Žika Jakšić pokazao dvorište vile na Bežanijskoj kosi: Voditelj organizovao noćno kupanje u novom bazenu

|

Producent i voditelj Žika Jakšić retko pokazuje detalje iz privatnog života, a svojim pratiocima na Instagramu nekoliko puta dao je da zavire u njegov dom.

Ipak, sve što je do tada moglo da se vidi jesu zidovi dnevnog boravka, široka kožna garinitura, skupocene slike na zidovima, ugradni televizor i kuhinja koja vredi kao nečiji manji stan, te se samo može naslutiti u kakvom luksuzu uživa Žika.

Vila Žike Jakšića na tri je nivoa, postoji čak i deo u kom žive njegov sin iz prvog braka sa suprugom, a iako se godinama hvalio uređenom baštom i bazenom, tek pre par dana publika se mogla uveriti u to što priča.

Voditelj je ovog puta napravio snimak iz bazena usred noći. Na snimku je najpre kratko otplivao, a zatim je objasnio o kakvoj lepoti je reč i koliko zapravo uživa u kutku koji je stvorio svojim rukama od nule.

Svi se nadaju da voditelju društvo u vili pravi nova devojka Tijana Mijailović, kao i da će njegov stariji sin Andrija, inače vrhunski enolog, uskoro dobiti decu, te da će ponosni deda za unuke napraviti poseban akvapark.

Izvor: story.rs