Zgodan na tatu, šarmantan na mamu: Sanja Kužet izašla u pozorište sa starijim sinom – Andrija je već veliki momak (FOTO)

|

Andrija Piper, stariji sin Sanje Kužet iz braka sa biznismenom Zoranom Piperom izrastao je u divnog dečaka, zaštitnički nastojenog prema mami i mlađem bratu Strahinji. Pošto je dobar đak u školi i vrlo poslušan Sanja svom prvencu ne ume da kaže ne. Nedavno je poželeo da ode u pozorište, što mu je mama uslišila, a paparaci su bili tu da fotografijama zabeleže prvi večernji izlazak mame i sina.

Andrija Piper ima karakterne crte oba roditelja, a kako bi imao lepo detinjstvo, Sanja Kužet se trudi da sa njegovim ocem ostane u što je moguće boljim odnosima.

“Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete”, ispričala je ranije voditeljka.

Sanja je jako zadovoljna i srećna što njen stariji sin ima dobar odnos sa njenim sadašnjim suprugom Nemanjom Živojinovićem, dok istovremeno obožava mlađeg brata Strahinju.

Izvor: story.rs