Ženi se Ša: Mlada blista, veselje ispod šatre, reper nikad srećniji – Matora podelila deo slavljeničke atmosfere

|

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja pre nekoliko meseci venčali su se pred matičarem, a danas su napravili veliku svadbu na kojoj prisustvuju njihove porodice, prijatelji i kolege.

Jovana Tomić Matora, jedna od reperovih najboljih drugarica, na svom Instagramu podelila je atmosferu sa svadbe, a veseli mladenci ne prestaju da igraju i pevaju pod šatorom.

Reper je podelio fotografiju sa svojom izabranicom, a može se primetiti da sijaju od sreće. On je u teget odelu, dok Vanja blista u beloj venčanici sa velom.

Iako u početku nije otkrivao detalje iz emotivnog života, Vanja i on sad redovno dele kako uživaju u svom zajedničkom trenutku, pa su svojim pratiocima na Instagramu otkrili i kako je sve počelo između njih dvoje. Ona je napravila selfi, dok u pozadini je stajao Ša, a tada nije ni slutila da će je joj to biti suprug.

Podsetimo, Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u “Zadruzi” sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli. Ljubav između Tare i Ša nije potrajala. Simova se ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje.

Izvor: blic.rs