Ženi se Mišel Gvozdenović: Devojka je 13 godina mlađa od njega, žive zajedno na Dedinju – Nakon Zadruge kupio dve nekretnine

|

Pevač Mišel Gvozdenović otpočeo je potpuno novi život nakon učešća u Zadruzi, te je krenulo nikad bolje. Gvozdenović je nakon rijalitija kupio dve nekretnine, na Vračaru i na Dedinju, a trenutno boravi u nekretnini na Dedinju i to sa novom devojkom.

Pevač je u emotivnoj vezi sa anonimnom devojkom Janom koja kako izvor otkriva studira francuski jezik, i želi da postane prevodilac.

“Jana još uvek studira, mlada je, želi da postane prevodilac. Dok studira, ona radi jednoj zubarskoj ordinaciji kao pomoćnik”, ispričao je izvor i dodao:

“Mišel se zaljubio do ušiju, zabavljaju se oko 6 meseci, tako nekako, da ne slažem, ali nikada ga nisam videla takvog, odlepio je baš za njom, a i mlada je slatka je, neiskvarena, skromna, nije sa estrade, poznata, neko normalna, takva njemu i treba, zato se i zaljubio! Sad je kupio i stan na Vračaru, a pre toga jedan na Dedinju, tu sada živi sa njom”, otkriva gore pomenuti izvor.

Inače, Mišel je jedan od retkih Zadrugara koji nije ulazio u emotivne veze sa devojkama iz Bele kuće, osim kratkog izleta sa Minom Vrbaški. Tokom učešća često je imao okršaje sa Miljanom Kulić koja je priznala da ga je svojevremeno progonila.

Izvor: pulsonline.rs