Žena Branimira Brstine misterija je za javnost: Nakon 30 godina, napokon otkrio ovo o njoj (FOTO)

|

Mnoge poznate i javne ličnosti danas ne mogu da sačuvaju svoj privatni život, međutim, glumac Branimir Brstina je svojim ličnim primerom dokazao da je to itekako izvodljivo.

Ovaj glumac omiljen je u dugoj i plodonosnoj karijeri, a veoma retko je davao intervjue, pa su se njegove izjave odnosile najčešće na profesiju kojom se bavi, a ono što je i interesantno, jeste to da je odoleo čak i društvenim mrežama.

O njegovom privatnom životu ne znamo previše. Rođen je pre 63 godine u Banatskom Velikom Selu, osnovnu i srednju školu završio je u Zrenjaninu, a na fakultetu je bio na klasi sa Sonjom Savić, Žarkom Lauševićem, Zoranom Cvijanovićem…

Njegov sin Đuro takođe je krenuo očevim stopama, sa svojom ćerkom se pojavio jednom na nekom kulturnom događaju, a o supruzi, sa kojom je u braku čak tri decenije, ne zna se ništa.

Pošto je Đuro Brstina na putu da postane uspešan glumac, kao i svoj tata, možda će u intervjuima želeti da otkrije nešto više o svojoj porodici, pa ćemo možda tada i saznati ko je žena koja duže od trideset godina, veoma uspešno krije svoj identitet.

Izvor: hellomagazin.rs