Zavirite na proslavu 40. rođendana Milene Popović: Svi šokirani reakcijom malog Bogdana na Igora Jurića (FOTO)

|

Milena Popović proslavila je jubilarni 40. rođendan u zagrljaju muškarca kojeg najviše voli, sina Bogdana.

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine Milena Popović duže vreme privlači pažnju javnosti, kako zbog veoma važne funkcije koju obavlja tako i zbog savršenog izgleda koji joj niko ne može osporiti. Ipak, ono što je u fokusu javnosti jeste njena veza sa Igorom Jurićem, osnivačem Fondacije “Tijana Jurić” i direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Milena sa nevenčanim suprugom, ubijenim Oliverom Ivanovićem, ima sina naslednika koji je poput svoje mame teško prihvatio prerani odlazak oca, a nametnulo se pitanje kako je njen sin Bogdan prihvatio novog dečka svoje majke.

Na ovo, ali i druga pitanja odgovor su dale slike koje su osvanule na društvenim mrežama, a koje su nastale lepim povodom. Naime, Milena je proslavila svoj rođendan i to je bila prilika da okupi drage ljude na jednom mestu, a na slikama je vidno primetno da njen mezimac i emotivni partner neguju veoma lep odnos, o čemu je i ona sama jednom pričala.

“Jer godine su samo broj. Danas proslavljam svojih 40”, poručila je slavljenica.

Odevena u elegantnu crnu haljinu koja je istakla njenu figuru, Milena je sijala od sreće, a kako i ne bi kada je nakon veoma teškog perioda pronašla srodnu dušu, a po svemu sudeći i njen naslednik je srećno i ispunjeno dete koje pored majke neizmernu ljubav i pažnju ima i od njenog izabranika.

– Mogu reći da sam srećna. I nemam problem da to kažem naglas. Zaslužila sam sreću, kao što je svaki čovek na ovom svetu zaslužuje. Ljubav je pokretač svega i ona je jedan od razloga moje sreće. Voleti ponovo posle svega je božji dar. Kada su ljudi zreli i kada je ljubav prava i iskrena, onda ne postoje prepreke. I kada ljubav preživi uspone i padove, teške dane, tuge i pritiske onda možete biti potpuno sigurni i mirni da ste pronašli pravu osobu i pravu, iskrenu ljubav – rekla je Milena nedavno.

Izvor: story.rs