Neuobičajeni prizor u Parizu, mreže “gore”zbog ovog snimka: Novaka obezbeđenje detaljno pretreslo, izvadili mu sve iz torbe (VIDEO)

|

Novak Đoković danas započinje svoj pohod ka 23. grend slem tituli. U prvom kolu Rolan Garosa igra protiv Aleksandra Kovačevića, a duel između srpskog i američkog tenisera drugi je na programu centralnog stadiona u Parizu. Počeće po okončanju meča između Karoline Pliškove i Sloan Stivens, koji je trebalo da počne u 11.45.

Neposredno pred meč, na zvaničnim nalozima ovog grend slema na društvenim mrežama pojavio se jedan veoma zanimljiv video snimak.

Đoković je stigao u kompleks u Bulonjskoj šumi kako bi odradio poslednji trening i pripreme pred meč prvog kola, ali pre izlaska na teren morao je da prođe kroz ozbiljnu kontrolu.

Obezbeđenje je detaljno pregledalo sve Novakove torbe, a deo kontrole i trenutak kada srpski teniser pokazuje šta se nalazi u jednoj od torba može da se vidi na snimku.

Iako je ovo svakodnevno kod tenisera i teniserki, proces prolaska pored obezbeđenja nismo imali priliku da viđamo baš često.

Inače, Novak je ostao na trećem mestu nove ATP liste koja je izašla ovog ponedeljka.

Ako pobedi Kovačevića, u drugom kolu će igrati protiv Martona Fučoviča.

Ako ne bude bilo nekih većih iznenađenja, Đoković bi mogao da u završnici igra protiv Andreja Rubljova, dok bi rival u polufinalu trebalo da mu bude Karlos Alkaraz ili Stefanos Cicipas.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs