“Zašto se on meni smeje”: Milena reagovala na sramno ponašanje Mikinog advokata – Pala paprena kazna, suđenje prekinuto

|

I današnje suđenje u punoj sudnici Palate pravde učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću prošlo je u napetoj atmosferi, tokom koje je sudija više puta opomenuo Aleksićevog advokata.

Suđenje je prekinuto kada je Aleksićev advokat na kraju kažnjen sa 100.000 dinara, a u jednom momentu reagovala je i sama Milena Radulović dok je stajala za govornicom govoreći o silovanju koje se dogodilo dok su ostala deca bila u drugoj prostoriji. Ona je do detalja opisala šta se dešavalo u studiju Aleksića s kojim je u tom trenutku ostala nasamo.

“Zašto se on meni smeje”, upitala je glumica reagujući na smeh Mikinog advokata Jakovljevića.

“Publici. Jednoj glumici u publici nešto kažem”, odgovorio je Jakovljević koji se prethodno nekome u publici obratio rečima “glumićeš i ti jednom ovde”.

Sudija je nakon ovoga odlučio da napravi pauzu.

“Kažnjava se advokat Zoran Jakovljević sa 100.000 dinara zbog izuzetnog nepoštovanja discipline, bez obzira na to što je više puta opomenut”, rekao je sudija Zoran Božović i odredio pauzu od 15 minuta.

Milena Radulović, danas je u nastavku svedočenja u prepunoj sudnici, odgovarajući na pitanja branioca Miroslava Aleksića, Zorana Jakovljevića ispricala da ju je Aleksić u svojoj kancelariji prstima sek.ualno zlostavljao u novembru 2012. godine.

Izvor: kurir.rs