Njegoša žene izbegavaju zbog titule “kralja paprika”: Dođu na par dana a onda traže pare – “Što bih ja radio za drugog”

|

Njegoš Stojadinović (42) iz okoline Prijepolja je vredan čovek, pristojno zarađuje, ali ga devojke izbegavaju zbog titule “kralja paprika”. Bavi se proizvodnjom paprike i kupusa, a devojke su zainteresovane sve dok ne vide sliku sa njive.

Kako priča Njegoš za Telegraf.rs, kada na Fejsbuk stavi fotografiju povrća koje je proizveo, ne dobije nijedan lajk od žena, pa čak ni od svoje rođene sestre, jer to im je sramotno. Međutim, kada postavi fotografiju iz “bentlija” lajkovi pršte. Ipak, Njegoš ne želi devojku kojoj su bitne samo materijalne stvari, a izgleda da mu se svaka ljubav završila baš iz tog razloga.

“Sve se izmenilo. Ona mene neće jer radim po njivama, bez obzira na to što zaradim 10 puta više od nekih. Ona hoće onog iz opštine ili iz suda. Nije problem izgled, samo je bitno da radi drugi posao i vozi dobar auto. Hoće policajca, neće seljaka. Ja stavim sliku sa paprikama, moja rođena sestra neće da lajkuje. Njima je to glupo i ružno, a kad stavim sliku iz drugovog “bentlija” odmah lajkuju. Mi smo proizvođači isto ljudi i to neko mora da radi. Ja nisam jedini momak ovde, ima dosta vrednih i dobrih momaka i isto prolaze. Čak i ne živim na selu, ja sam u prigradskom naselju, Aco Pejović mi je komšija. Tu nema priče. Pošaljem joj poruku, ona neće da odgovori. To je mali grad, pričaju kako im ne treba seljak. Nisam ja ni ružan ni lud, ali ona u glavi ima kakvog će tipa i to je to. Kad me vidi sa motikom, ona to ne želi”, priča vredni Prijepoljac.

Kako kaže, nekoliko puta je bio blizu ženidbe ali svaki put se izjalovilo. Njegoš je za svoju bivšu ljubav verovao da je prava sve dok nije počela da mu traži novac.

“Prošle godine upoznao sam jednu bila je okej normalna, došla kod mene, kuvala i spremala. Prošlo je par dana, a ona mi je tražila pare i to 1.000 evra jer treba njenima. Takvih devojaka ima koliko god hoćeš. Sve je to interes. Svaka bude tu par dana i onda traži za haljinu, kredit… Samo pare. Što bih ja radio za drugog? Svaka gleda koji auto voziš, koji telefon imaš, sat, parfem, to je sad suština života. Sve se izopačilo”, požalio se Njegoš.

Iako radi težak posao on uvek nađe vremena za kratak odmor i uživanje. Ponekad ustaje i u 4 ujutru kako bi obavio sve obaveze, ali zato dobro i zaradi.

“Ja ustajem u 6 ujutru i onda razvozim po prodavnicama papriku i kupus, a posle pored magistrale prodajem. Mi se time bavimo porodično i imamo još dva radnika. U toku sezone imam i više radnika. Nekada ustajem i u 4 ujutru, kad upekne Božja zvezda moram da poranim. Zaradi se kao u nekoj dobroj firmi. Više od 1.000 do 1.500 evra čisto. Ja imam vremena, obavim to što imam, odem na liturgiju u crkvu, a onda odem do Zlatibora ili negde da odmaram. Za more nemam vremena. Nedeljom i crvenim slovom ne radim, osim ako nije stani-pani”, objašnjava Njegoš.

Jedino što traži od buduće žene je da bude normalna i da želi porodicu s njim. Ipak, ne može da obeća da će uvek imati vremena za putovanja, jer mu to posao ne dozvoljava.

“Ja želim ženu koja je normalna i želi porodicu, koja će da radi kućne poslove. Dešava se da sam usred sezone, a ona hoće na more, na putovanje… To tako ne mogu. Hoću da tvorim nešto u životu, kupim stan. Nijedan dan mi ne prođe uzalud. Meni je trenutno telefon blokiran od poruka devojaka, ali sve imaju decu i razvedene su”, objašnjava Njegoš.

Iako za sada nije imao sreće u ljubavi, Njegoš ne odustaje. Nada se da još uvek ima devojaka kojima su bitne prave, tradicionalne vrednosti, a teži ka tome da sa svojom budućom ženom ima isti životni cilj i da zajedno ostvaruju planove.

“Prava ljubav je kada imate isti cilj. Da stvarate porodicu, radite i borite se da nešto stvorite. Žena treba da pomaže oko kućnih poslova, a ja da radim svoj posao”, smatra vredni Prijepoljac.

Izvor: telegraf.rs